Tänään mennään suoraapäätä tutuille, nokka kohti keravaa. Ensin tietysti katsellaan summeri ja serranot.
Laitan tähän postaukseen pienoisen korvis kokoelmani. Kaikki kuvat eivät nyt ole valtavan selviä, joten toivotaan, että niistä saa jonkinnäköisen selon.
1680050.jpg

Tässä pienimmät korvikseni, eli napit, joita olen saanut hiukan kaikilta tutuiltani, joten en ole enää pysynyt kärryillä mistä mikin pari on. Nuo ihan oikean puoleisemmat sain ensiksi, eli ne olivat harjoitus korvikseni.

1680052.jpg

Tässä hiukan isommat korvikseni. hopeiset Glitteristä, lilat Glitteristä ja siniset ninjasta.

1680056.jpg

Kuvassa kaikki parit ovat glitteristä. Tosin vihreät korvikset olivat liian ko-okkaat, jotta olisin käyttänyt niitä oikeastaan missään, niin lyhensin niitä tuollaisiksi pitkiksi. :D

1680060.jpg

Tässä pitkät roikkuvat korvikseni. Kaikki Glitteristä ostettu samalla kertaa. Kyllä minulla näitä Glitterin korviksia riittää ;o.

1680065.jpg

Tässä kaikki on myös Glitteristä. Alimmat korvikset ovat melko erikoiset. Ne on ihanat, mutta ei ole tullut käytettyä jostain kumman syystä minkään kanssa. En osaa yhdistää mihinkään.

Tässä oli siis korvikseni. Ajattelin laittaa nyt vain pieneksi viihteeksi tänne. Kohta kaupoille ja kierrarille ja kirpparille. Wohoo. Pitkästä aikaa :D.

Sitä odotellessa napsin pari kuvaa lehdestä. Ihan törkeen ihastuttavia kuvia.

1680074.jpg


Katsokaa tätä sormusta. AT TAHTOO. Marc Jacobs on tehnyt ihanan sormuksen. Mistäs näitä voisi saada ?

1680084.jpg

Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Onko yhtän erikoisempaa laukkua kehitelty ? :D. Mistä näitäkin saa ? ! at haluaa.

Tässä tämän kertainen postaus. Saa esitellä toiveita, sun muita juttuja ja tuonne minun mailiin kannattaa mailata. Saa varman vastauksen sitten kysymyksiin.
Illalla kirjoittelen vielä ehkä hiukkasen jtn. jos kerkeilen. 8)
Minä tästä lähren töllöttämään telkkua ja Keravalle, se on moro.
-at